Waar te beginnen bij het zoeken naar een mooi vakantiehuis of een camping in Zweden?
Hieronder licht ik een aantal aanbieders van vakantiehuizen en campings toe, misschien dat het je keuze vergemakkelijkt.

Vacanceselect in Zweden

Vacanceselect heeft een mooie camping op haar website staan: Camping Storängens. Camping Storängens is gelegen aan de rivier de Klarälven in de regio Värmland. Deze prachtige streek ligt in het zuidelijke deel van Zweden en biedt een schitterende natuur waar groen beboste heuvels het landschap domineren. In Ransäter worden tijdens de zomermaanden gezellige folkloristische evenementen georganiseerd. 

Novasol in Zweden

Novasol heeft een grote keuze aan huisjes in het zuiden en midden van Zweden. Bijvoorbeeld onderstaande huizen in het prachtige Bergslagen gebied.

Natuurhuisje in Zweden

Natuurhuisje biedt een ruime keuze aan huisjes in Zweden. Ze onderscheiden zich van de andere aanbieders door het zoeken via thema’s zoals: aan het water, in het bos, in de bergen, in de polder, in the middle of nowhere, met uitzicht, aan zee, in de boomgaard, tussen de velden, duurzaamheid, helemaal alleen, niet op een vakantiepark.
Hierdoor kun je meteen al heel gericht zoeken. Hieronder vind je een voorbeeld van een natuurhuisje in Munkfors (Värmland).

de Jong Intra vakanties in Zweden

de Jong Intra vakanties bied je naast vakantiehuizen ook appartementen en hotels. Daarnaast bieden zij individuele rondreizen per auto, ferry of vliegtuig. Hieronder vind je een voorbeeld van een individuele rondreis.

Chalet.nu in Zweden

Chalet.nu bied je een ruime keuze aan vakantiehuizen in heel Zweden. Je kunt zoekopdrachten goed specificeren, dit maakt het makkelijk om een huis te vinden dat aan je wensen voldoet. Hieronder vind je een voorbeeld van een huisje, aangeboden door Chalet.nu